Lessen/workshops

Faso Foli organiseert workshops en lessen Afrikaanse percussie (djembe, doundoun, ballofoon), zang, dans en n’goni op maat. Doelen zijn om kennis te maken met (voor gevorderden: verdiepen in) de Afrikaanse percussie, zang, dans en/of n’goni. Om aan te sluiten op jouw niveau. En om je te laten genieten van waar je mee bezig bent.

Naast het volgen van workshops en lessen, kun je bij Faso Foli ook terecht voor een compleet verzorgde dag(deel). Alle workshop combinaties behoren tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld workshops djembe, zang en dans. Of djembe, doundoun en n’goni. En als je meer zelf wilt bewegen kun je ook kiezen voor (een combinatie met) dans. Het is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een project op school (CKV), een teambuildings dag op het werk of voor een vrijgezellenfeest etc. Dus of het nu gaat om workshops of een dag, je kunt zelf aangeven hoe je het graag hebben wilt maar je kunt het ook geheel laten organiseren. Afrikaanse percussie, zang, dans en n’goni is voor iedereen. Of je nu jong bent of ouder, of je beginner bent of (ver)gevorderd.

Zin om te proberen? Neem contact op met Salia Traore, Faso Foli: ‘zie contact’. Mocht je geen instrument hebben, geen probleem, je kunt er een huren of kopen bij Faso Foli.